NYHETER FRA RSL ONLINE!

Takk for at du besøker siden til RSL Online! Den er hele tiden under utvikling for å kunne tilby praktiske og gode produkter innenfor et bredt bruksområde til rimelige priser. 

Her vil det bli presentert nyheter fortløpende.

SUPERKAMPANJE!

Vi har nå på lager en meget solid og flott tralle i aluminium, med lasteevne på hele 300 kg! Leveres med Ø100mm nylonhjul. 100% rustfri!!

Gå til artikkelen her

Vi har nå flere varianter av praktiske kofferter i ulike størrelser. Det er også to typer førstehjelpskofferter med inndelinger og skillerom, også med oppheng for å feste førstehjelpskofferten på vegg. Klikk på bildet nedenfor for å se utvalget.

Heavy duty isolerte pallecontainere er anerkjent som de sterkeste isolerte pallecontainere produsert av plast - på markedet. De er spesielt godt egnet der det er stor etterspørsel etter styrke og bæreevne, f.eks. for tunge og / eller lange, stabile belastninger. F.eks kjøttproduksjon salting, fiskeri og fiskeindustri, is mm.

Høy isolasjonsevne med PE-skum i vegger, gulv og i lokket.

Les mer her

NB!! RSL-ONLINE UTVIDER - NYTT, STORT SORTIMENT INNEN    PLASTARTIKLER!

RSL ONLINE WEB SHOP BLIR STØRRE OG STØRRE! Nettbutikken bugner av gode plastprodukter til svært konkurransedyktige priser, produsert av flere store samarbeidende produsenter i Norge og Europa. Produktene er meget solide og holder proff-kvalitet, der de aller fleste også er næringsmiddelgodkjente. Vi tilbyr masse gode produkter innen følgende produktkategorier:

Plastkasser, Eurokasser, Kasser med integrerte lokk, Pallecontainere/BigBoxes, Spann, Bokser og Beger, Traller/Dollies, Plastpaller, Avfallbeholdere, Thermoemballasje, Kofferter, Plasttønner, Iso-tanker, IBC containere og Fat og mange fler.

RSL ONLINE AS

VELKOMMEN TIL RSL ONLINE BUTIKK!

Bilde 2

Velkommen til RSL Online Web Shop, nettbutikken der du kan handle trygt og enkelt. Vår målsetting er rask levering fra eget lager i løpet av 2-3 dager. For ikke lagerførte produkter vil vi umiddelbart gi deg en estimert leveringstid. Om du er på søk etter produkter som ikke finnes i vår nettbutikk, kom gjerne med en forespørsel - send oss en melding her.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

TERMONOVA DK